← terug naar overzicht

Vacature - Financieel Administratief Medewerker (28 uur)

WEM groeit… hard, en ons administratieve team kan per direct ondersteuning gebruiken in de vorm van een parttime financieel administratieve collega. Dat mag zowel een man als een vrouw zijn. Heb jij een passie voor cijfers, reageer dan op deze advertentie.


Wie is WEM

WEM is een Nederlands, internationaal snelgroeiend bedrijf met een in huis ontwikkeld innovatief applicatie platform ‘WEM Modeler’. Met WEM kunnen onze klanten razendsnel zelf online applicaties maken zonder te programmeren. Wij noemen dit Rapid Application Modeling. Daarnaast is WEM een prettige club om bij te horen. We groeien hard en zijn constant in beweging. Wat dit voor jou kan betekenen overleggen we graag in een persoonlijk gesprek zodra je bij ons langskomt.


Waar kun je ons in ondersteunen

Als Parttime Financieel Administratief medewerker help je onze financiële stromen in goede banen te leiden met behulp van diverse geautomatiseerde systemen. In samenwerking met onze office manager ontvang je afwisselend onze gasten en verbind je telefoontjes naar je collega’s door. Jouw inzicht en ervaring helpt ons naar een volgend niveau te professionaliseren.


Wie ben je en waarin wil je groeien

Met jouw werkervaring heb je ongetwijfeld veel geleerd en ken je het klappen van de financiële zweep. Dit uit zich wat ons betreft in de volgende kenmerken:

·       Je hebt een aantoonbaar diploma om aan de slag te kunnen als financieel administratief medewerk(st)er;

·       Je hebt minimaal 3 maar liefst 5 jaar aantoonbare ervaring in dit vakgebied;

·       Jouw ervaring met Twinfield en Basecone of een ander boekhoudsysteem is een pre;

·       Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en je weet goed prioriteiten te stellen

·       Bovendien ben je proactief en flexibel en zie je steeds weer mogelijkheden om iets nog beter te maken

Als je er even uit bent geweest en je wilt de draad weer oppakken, dan vinden wij dat prima.

We hebben ruimte voor een parttime dienstverband van 28 uur per week. Wil jij daarbij jouw dagen of dagdelen flexibel inzetten dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Wat betekent een baan bij WEM

Wanneer je werkt bij WEM, werk je voor een organisatie met betrokken mensen die elkaar steunen als daar om gevraagd wordt. Naast een competitief salaris is er veel vrijheid om af te stemmen wat jij nodig hebt om je lekker te voelen in de rol die je hebt. Bijvoorbeeld door in overleg je werkmomenten of je werkplek te bepalen. Bovendien is WEM een plaats van groei en continu verbeteren. Dit betekent dat we jouw persoonlijke ontwikkeling ondersteunen maar ook de mogelijkheid bieden om jezelf andere rollen en functies aan te meten.


Reageren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en zijn wij een bedrijf dat bij je past, stuur dan je CV en motivatie via de sollicitatiebutton.


Eerst meer informatie? Bel dan gerust met Debby van Primatch op 06 21621693. Zij helpt ons bij het vinden van onze nieuwe collega, en hoort graag van je.

 

Acquisitie naar aanleiding van dit profiel wordt door WEM niet op prijs gesteld.

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn